Spirituele Kracht

 

 

Tarot


De eerste tarotkaarten dateren uit de 13e eeuw. De kaarten van de tarot hebben zich in de loop der eeuwen ontwikkeld tot een van de belangrijkste instrumenten om via kaarten antwoorden te krijgen op vragen waar je mee rondloopt.

De tarot bestaat uit 78 kaarten. De 22 kaarten van de grote Arcana vormen het hart van de tarot. Zij vertegenwoordigen de grote thema's in het leven. Daarnaast zijn er nog 56 kaarten van de kleine Arcana. Die staan voor de gebeurtenissen van alledag. Je kunt de kaarten op verschillende manieren leggen. Ik maak het meest gebruik van het Keltisch Kruis of een Jaarlegging.

Verwacht bij een tarotlegging en andere leggingen geen pasklaar antwoord op een té concrete vraag. Een vraag als ‘Wat is nu belangrijk bij deze situatie?’ is bijvoorbeeld wel een geschikte vraag.

Het kan zijn dat je de uitleg niet direct kunt plaatsen. Het is belangrijk dat je dat ook aangeeft. Je ontvangt inzicht in oorzaak en achtergronden van een situatie, eventuele invloed van derden en hoe het zich kan ontwikkelen.

Met de kennis, wijsheid en inzichten die je ontvangt, zal je samen met mij in staat zijn gemakkelijker en met meer vertrouwen je keuzes te maken.

Belangstelling voor een consult met Tarotkaarten? Bel of mail mij voor een afspraak!