Spirituele Kracht

 

 

Nieuwetijds Kindercoach


In mijn praktijk en op de beurs wordt vaak de vraag gesteld: Wat zijn Nieuwetijds Kinderen?

Dat zijn gevoelige kinderen die energetisch gezien verder ontwikkeld zijn dan de hooggevoelige kinderen van een aantal jaren terug. Ze zijn meestal heel gevoelig voor stemmingen en indrukken vanuit hun omgeving. Ze hebben een bepaalde vorm van wijsheid. Het zijn kinderen met een sterke intuïtie die van daaruit willen leven. Ook gevoelig voor energieën die door menig ander niet op te merken zijn. Ze kunnen soms heel gesloten zijn en een andere keer weer heel druk.

Ze leven zowel in de zichtbare wereld als in de onzichtbare, maar ze weten niet altijd waar ze op dat moment zijn. Het zijn kinderen die niet alleen toegang hebben tot de informatie vanuit het aardse, maar ook de informatie vanuit de bron zelf.

Hoogsensitieve-, autistische- en kinderen met ADHD worden vaak Nieuwetijds Kinderen genoemd.

Dat maakt het voor ouders, opvoeders en leerkrachten op scholen niet altijd gemakkelijk. Ze zijn "anders" en dus "lastig". Het zijn kinderen die door de evolutie heen gevormd zijn. Dat we het Intuïtieve kind niet altijd herkennen zegt niet altijd iets over het kind, maar wel over de wijze waarop we naar kinderen kijken. Het zijn vaak de kinderen die ons de dingen laten zien (een spiegel voor houden).

Nieuwetijds Kinderen zijn niet nieuw. Elke periode kent wel zijn eigen Nieuwetijds Kinderen, zoals in het verleden de Indigo kinderen en de Kristal kinderen. Kinderen met een groter bewustzijn die verder kijken en denken dan de meesten van ons. Kinderen die uitspraken doen over vorige levens en eerdere gebeurtenissen die ze niet eens meegemaakt kunnen hebben. En het aantal Nieuwetijds Kinderen dat geboren wordt is de afgelopen 20 jaar sterk toegenomen.

Als Nieuwetijds Kindercoach gebruik ik mijn spirituele gaven en inzichten om hen te begrijpen en de problemen waar zij mee worstelen op te lossen. Ik betrek daarbij uiteraard ook de ouders/opvoeders van het kind. Doordat ik mag zien wat er leeft in het kind, kan ik hen helpen bij de opvoeding. Dit komt ook ten goede van de onderlinge contacten binnen het gezin. Niet alleen het kind maar ook de ouders/opvoeders hebben vragen die ik kan beantwoorden.

Tijdens dit begeleiding/proces gebruik ik als ondersteuning de Bloesem Remedies Nederland.


Mocht u belangstelling hebben voor nadere informatie of begeleiding, bel of mail me gerust!